November 7, 2008

Campus and Kiss…

Semalam bersamaan hari selasa, tarikh 04 November 2008, pukul 12.30 pm…aku melangkah ke campus aku (Limkokwing University), tiada pun perubahan dengan keadaan campus itu semenjak aku tinggalkan selama 6 bulan untuk menjalani training program.

Aku terus ke library for print out my assignment. suddenly… aku di serkah oleh kumpulan manusia yang sudah lama merindui aku….aku terkejut dan memeluklah mereka dengan erat..sedih nyer aku time tu but I feel happy bagai gaban baru abis membunuh raksasa…hahahaha….

Aku pun lupa, ape sebenar nyer tujuan aku ke campus tu….hahaha…aku pun g hangout berabis ngan mereka…hahaha…paling tak leh blah aku masuk je klas mereka hangout time mereka study…hahaha..jangan risau lecture tu open je…hahaha…

gembiranyer aku time tu…tetiba aku tersentak…aku pun melihat jam kat tangan aku….

Aku : ala..dah pukul 4.50 petang….

Mimie : relax lah syg…awal lagi lah…lepak je kat uma aku….

Aku : taknak lah aku..nanti kita kena tangkap basah susah sial….hahaha

Mimie : nak takut ape…hahaha..ko pun buka sape bagi aku…

Aku : itu dulu..sekarang tak dah…hahah

Aku pun terus g library…print out semua assignment aku….aku g Headline Saloon kat plaza campus jumpa diorg tadi dan g tau aku nak balik…

Mereka pun salam dan mimie pun cium pipi aku..(gembira sial)….mimie adalah seorang gadis kadazan dusun yang mempunyai wajah cina dan putih kemerahan2...semua member kelas die pun salam dan lecture die (gempak kan aku)…

bubye my friend and my memory….

1 comment:

ika+keliru said...

goshhh...
ko kne kish??
pehhh...mesty ko horny enn tyme tuh...
ekekekekekeke....:pp
mengong arr oka neyh...